CANTù

nuovo edificio residenziale
new residential building

 

La nuova area residenziale all'interno di un tessuto esistente è volto creare una nuova struttura edilizia composta principalmente da due corpi di fabbrica contenenti appartamenti di diverse metrature destinati ai diverse tipologie di nuclei famigliari. Il rapporto pubblico-privato si intensifica grazie alla creazione dei ballatoi di collegamento esterni e dell'ampio spazio pubblico al centro della corte. Particolare attenzione è stata prestata agli spazi esterni agli appartamenti: molti di essi si caratterizzano per la presenza di terrazzi, giardini privati.

The new residential area within an existing fabric is designed to create a new building structure composed mainly of two buildings that contain apartments of various sizes for the different types of families. The public-private relationship is intensified by the creation of the balconies for the external connection and the large public space in the center of the court. Particular attention has been paid to the external spaces of the apartments: Many of them are characterized by the presence of terraces and private gardens.

status

Complete

location

IT - Cantù (CO)

year

2011

Studio Moscatelli

via Roma, 9 - Cantù (CO) - Italy

info@studiomoscatelli.com 

+39 031 714700

  • Bianco Facebook Icon
  • https://www.instagram.com/studiomoscatelli/
  • Bianco LinkedIn Icon
  • Bianco YouTube Icona

© 2014-2020 Matteo Moscatelli, Stefano Moscatelli