architettura and design

1/8

Private house 

2018

Cantù (CO)

FEASEBILITY STUDY

 

Located in a prestigious low-density residential area in Cantù, the building consists of three  defined volumes: on the ground floor there is a glass part, the living area, flanked by a block  for garages (above ground) and surmounted by the volume of the first floor, where the bedrooms are placed. The main material of the building is the plaster, whose color differentiates the different elements of the composition, and the voids of the large balcony towards the south-east and the entrance.

Ground floor has  a large living area  north-west oriented , towards the alpine mountains, while the kitchen, with garden and outdoor, faces south-east direction.

The distribution on the first floor has two single bedrooms, a double bedroom with walk-in wardrobe and a large covered terrace toward south-east.