architecture and design

1/3

enlargement of the orsogril headquarter

1992-1993

Anzano del Parco (CO)

 

 

The transfer of the new company Orsogril  in the new headquarters in Anzano del Parco has also requested the establishment of its offices. Therefore, the previous building, remained unfinished, has been expanded and completed to contain the necessary functions, ranging from executive and administrative offices to the canteen and the changing rooms for the workers. Along one side of the building was set up a tunnel covered with a translucent structure, which works as an exhibition of products manufactured by the company. Particular attention has been placed inside, creating flexible environments that can be adapted to the subsequent changes at the distribution and the fixtures level.